{"id":1317,"date":"2018-07-18T16:22:41","date_gmt":"2018-07-18T15:22:41","guid":{"rendered":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/?page_id=1317"},"modified":"2018-07-20T08:48:40","modified_gmt":"2018-07-20T07:48:40","slug":"limfjordssnurrer-deluxe","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/limfjordssnurrer-deluxe\/","title":{"rendered":"Limfjords-snurrer Deluxe"},"content":{"rendered":"

En Deluxe udgave af den klassiske kanelsnurrer, med Daim og Pistacien\u00f8dder. (Meyers Opskrift<\/a>)<\/p>\n

Du skal bruge f\u00f8lgende…<\/p>\n

Til selve dejen:<\/strong>
\n2dl Limfjordsporter (Det er vigtigt<\/em><\/strong> kun at bruge 2dl, s\u00e5 er der nemlig nok til at man kan nyde et glas god porter mens man bager)
\n3dl s\u00f8dm\u00e6lk
\n50g g\u00e6r
\n1 \u00e6g
\n1kg hvedemel
\n150g sukker
\n14g havsalt
\n16g st\u00f8dt kardemomme
\n100g sm\u00f8r<\/p>\n

Til remonce:<\/strong>
\n200g bl\u00f8dt sm\u00f8r
\n200g sukker
\n30g st\u00f8dt kanel
\n100g hakket Daim
\n150g hakkede pistacien\u00f8dder<\/p>\n

S\u00e5dan g\u00f8r du:<\/strong>
\nh\u00e6ld m\u00e6lk og porter i en sk\u00e5l og r\u00f8r g\u00e6ren ud. tils\u00e6t \u00e6g, sukker, salt, kardemomme og hvedemel… \u00c6lt dejen i en r\u00f8remaskine til den er helt glat og slipper sk\u00e5len. (ca 10 min p\u00e5 laveste hastighed). Sk\u00e6r sm\u00f8r i sm\u00e5 terninger og tils\u00e6t dem dejen. \u00c6lt dejen til den er glat og blank (ca 10 min p\u00e5 laveste hastighed). Lad dejen hvile sig i 1.5 time med et viskestykke over sig.<\/p>\n

Sl\u00e5 dejen ned til en mindre klump og pak den ind i husholdningsfilm. Lad den st\u00e5 i k\u00f8leskabet i mindst 1 time. Imens klarg\u00f8res remoncen.<\/p>\n

Vend dejen ud p\u00e5 et veld\u00e6kket bord og rul den ud til et rektangel p\u00e5 ca 30x60cm. Sm\u00f8r remoncen ud s\u00e5 den d\u00e6kker hele dejen.<\/p>\n

Fold 1\/3 af dejen ind mod midten og fold den anden 1\/3 indover den f\u00f8rste, s\u00e5 du har 3 lag med dej. Rul nu dejen ud igen til ca 30x30cm, og sk\u00e6r den i ca 12 strimler der er 30cm lange og ca 2.5cm brede. Sno hver strimmel ved at tage fat i hver endog sno dejen modsat fra hver ende, s\u00e5 den f\u00e5r 6-7 snoninger. Tryk ikke for h\u00e5rdt, ellers trykkes remoncen ud.<\/p>\n

Tag den snoede dejstrimmel op med den ene h\u00e5nd og sno den 2 gange om din anden h\u00e5nds pegefinger, og tr\u00e6k fingrene til dig.<\/p>\n

Snurrerne s\u00e6ttes p\u00e5 et par bagepladermed bagepapir s\u00e5 scoringerne vender opad. Lad dem h\u00e6ve tild\u00e6kket til de n\u00e5r dobbelt-st\u00f8rrelse. Pensl snerrerne med \u00e6g og bag dem ved 200 grader i ca 12min. til de er brune og flotte.<\/p>\n

\"\"
\n\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

En Deluxe udgave af den klassiske kanelsnurrer, med Daim og Pistacien\u00f8dder. (Meyers Opskrift) Du skal bruge f\u00f8lgende… Til selve dejen: 2dl Limfjordsporter (Det er vigtigt kun at bruge 2dl, s\u00e5 er der nemlig nok til at man kan nyde et glas god porter mens man bager) 3dl s\u00f8dm\u00e6lk 50g g\u00e6r 1 \u00e6g 1kg hvedemel 150g sukker 14g havsalt 16g st\u00f8dt kardemomme 100g sm\u00f8r Til remonce: 200g bl\u00f8dt sm\u00f8r 200g sukker 30g st\u00f8dt kanel 100g hakket Daim 150g hakkede pistacien\u00f8dder S\u00e5dan g\u00f8r du: h\u00e6ld m\u00e6lk og porter i en sk\u00e5l og…<\/p>\n","protected":false},"author":2,"featured_media":0,"parent":0,"menu_order":0,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","template":"","meta":{"footnotes":""},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/1317"}],"collection":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages"}],"about":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/types\/page"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/users\/2"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=1317"}],"version-history":[{"count":7,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/1317\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":1333,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/1317\/revisions\/1333"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=1317"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}