S\u00e5dan g\u00f8r du:<\/strong>
\nh\u00e6ld m\u00e6lk og porter i en sk\u00e5l og r\u00f8r g\u00e6ren ud. tils\u00e6t \u00e6g, sukker, salt, kardemomme og hvedemel… \u00c6lt dejen i en r\u00f8remaskine til den er helt glat og slipper sk\u00e5len. (ca 10 min p\u00e5 laveste hastighed). Sk\u00e6r sm\u00f8r i sm\u00e5 terninger og tils\u00e6t dem dejen. \u00c6lt dejen til den er glat og blank (ca 10 min p\u00e5 laveste hastighed). Lad dejen hvile sig i 1.5 time med et viskestykke over sig.<\/p>\nSl\u00e5 dejen ned til en mindre klump og pak den ind i husholdningsfilm. Lad den st\u00e5 i k\u00f8leskabet i mindst 1 time. Imens klarg\u00f8res remoncen.<\/p>\n
Vend dejen ud p\u00e5 et veld\u00e6kket bord og rul den ud til et rektangel p\u00e5 ca 30x60cm. Sm\u00f8r remoncen ud s\u00e5 den d\u00e6kker hele dejen.<\/p>\n
Fold 1\/3 af dejen ind mod midten og fold den anden 1\/3 indover den f\u00f8rste, s\u00e5 du har 3 lag med dej. Rul nu dejen ud igen til ca 30x30cm, og sk\u00e6r den i ca 12 strimler der er 30cm lange og ca 2.5cm brede. Sno hver strimmel ved at tage fat i hver endog sno dejen modsat fra hver ende, s\u00e5 den f\u00e5r 6-7 snoninger. Tryk ikke for h\u00e5rdt, ellers trykkes remoncen ud.<\/p>\n
Tag den snoede dejstrimmel op med den ene h\u00e5nd og sno den 2 gange om din anden h\u00e5nds pegefinger, og tr\u00e6k fingrene til dig.<\/p>\n
Snurrerne s\u00e6ttes p\u00e5 et par bagepladermed bagepapir s\u00e5 scoringerne vender opad. Lad dem h\u00e6ve tild\u00e6kket til de n\u00e5r dobbelt-st\u00f8rrelse. Pensl snerrerne med \u00e6g og bag dem ved 200 grader i ca 12min. til de er brune og flotte.<\/p>\n
\n <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
En Deluxe udgave af den klassiske kanelsnurrer, med Daim og Pistacien\u00f8dder. (Meyers Opskrift) Du skal bruge f\u00f8lgende… Til selve dejen: 2dl Limfjordsporter (Det er vigtigt kun at bruge 2dl, s\u00e5 er der nemlig nok til at man kan nyde et glas god porter mens man bager) 3dl s\u00f8dm\u00e6lk 50g g\u00e6r 1 \u00e6g 1kg hvedemel 150g sukker 14g havsalt 16g st\u00f8dt kardemomme 100g sm\u00f8r Til remonce: 200g bl\u00f8dt sm\u00f8r 200g sukker 30g st\u00f8dt kanel 100g hakket Daim 150g hakkede pistacien\u00f8dder S\u00e5dan g\u00f8r du: h\u00e6ld m\u00e6lk og porter i en sk\u00e5l og…<\/p>\n","protected":false},"author":2,"featured_media":0,"parent":0,"menu_order":0,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","template":"","meta":{"footnotes":""},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/1317"}],"collection":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages"}],"about":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/types\/page"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/users\/2"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=1317"}],"version-history":[{"count":7,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/1317\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":1333,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/1317\/revisions\/1333"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=1317"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}